Kolay kilo verebilmenin sırları


Önceki yazımda bir hafta içinde nasıl hızla kilo verebildiğimi anlatmıştım sizlere. Benimle yaptığınız paylaşımlardan ve gönderdiğiniz mesajlardan dolayı çok duygulandım. Anladımki hepimiz aslında aynı şeyleri hisssediyor ve konuşuyoruz. Ortak sorunumuz kilolar ve mutsuzluk.

Fazla kıilo sorunuyla ben de yıllardır uğraşıyorum. Ekranda olduğum için ve mesleğim nedeniyle kilo aldığım an mutsuz oluyor ve bütün dengelerimi bozuyorum. Bu sorunu sizde çözmek istiyorsanız size nasıl başardığımı anlatacağım.

Önce beyninizdeki mutsuzluk sorununu çözmemiz gerekiyor. Canım her sıkıldığında birşeyler yemek istiyordum. Ne zaman moralim bozuk olsa kendimi kötü hissetsem yiyeceklerden yardım alıyordum. Dünyanın en iyi diyetisyeni ya da doktoru bile siz inanmadıktan sonra size yardım edemez. Kendinizin dünyanın merkezinde olduğunu ve çok önemli olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz.

Öncelikli olarak bir bebek gibi kendinize bakmalısınız. Size armağan edilen bedeni hor kullanıp genişletmek mi yıpratmak mı yapmak istediğiniz, o zaman devam edin ama unutmayım bu bir döngü. Sizin yerinize başkası mı verecek kiloları, inanın hiç kimse sizi sizden fazla düşünemez. Her yolu denedim ben daha önce kolay kilo vermek için aletleri, yağ aldırma yöntemini en ünlü diyetisyenleri ve aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ama çözüme ulaştığımda sorunu öncelikli olarak kendim halledebileceğimi öğrendim.

Bu dünya sizin etrafınızda dönüyor sevdikleriniz yanınızda ama önce kendinizi mutlu etmelisiniz siz mutlu olunca etrafınızdakileri bu alana çekeceksiniz.. Önce kendinizi sevmelisiniz siz kendinizi sevmezseniz başkası da sevmez. Etrafımda kendine değer veren insanlara bakıyorum anlık mutluluk değil kalıcı mutlulukların peşinden koşuyor onlar. Önünüzdeki kalorili yiyeceğe ve tatlıya bakın ve şunu söyleyin kendinize 5 dakika sonra bitecek bu bol kalorili yiyecek ve yedikten sonra tekrar acıktıracak üstelik vücudunuza yapışacak ve sağlık ayrıca görüntünüzdeki güzellikte gidecek. Bir doktor arkadaşım çikolata krizlerime karşı şunu söylemişti. Bir tablet çikolata ben öyle az olan yetinmediğim için büyük tableti söylüyorum o büyüklükte bir margarin yemekle aynı.

Yani çikolata yada tatlı yerken düşünün o büyüklükte margarin yediğinizi. Aklıma gelince bırakıyorum yiyecekleri. Bu sabah kalkınca sizde kendinizle konuşun ve bir söz verin bedeninizle konuşun söz veriyorum seni üzmeyeceğime ve kilo vereceğime diyebilirsiniz. Aceleniz var siz de benim gibisiniz ama şunu yapabilirsiniz inanırsanız ve kendinizi zayıflamış düşünürseniz hızla vereceksiniz. Benden geçen hafta yazdığım diyeti sordunuz liste uygulamaktan nefret ederim o yüzden liste değil neler yaptığımı anlatacağım sizlere.

Doktor gönül ateşsaçan dan bu konuda destek çok aldım. Kendisi çok başarılı herşeyden önemlisi hastasına destek veriyor. Bol su içmek en önemlisi sürekli ılık sıcak su için. Hem cildiniz güzelleşecek hem de kilo vermeniz hızlanacak. Elinizde hep sıcak su bardağı olsun. Slim Life tere tohunmu tableti Yağ yakımını hızlandırıyor ve bağırsakları çalıştırıyor. Kullandığım crom hapı ise Cevrogin. İştahımı dengelediği gibi açlık duygumu ve tatlı isteğimi bastırdı. Tamamen doğal, yan etkisi yok bitkisel ve tüm eczanelerde bulabilirsiniz..

Bana bir haftada hızla kilo verdiren dieti Hay estetik merkezinden Doktor Gönül Ateşsaçan ile birlikte uyguladım. Yapmanız gereken çok basit. Sabah uyanınca ılık limonlu su aç karnına içiyorsunuz. 2 adet tere tohumu tableti ve bir adet cevrogin tablet aldım. Kahvaltı benim gibi hızlı yapıyorsanız yağsız peynirle kepekli tost yada iki dilim kepek ekmeği doygun ekmek tercih edebilirsiniz yağsız dil peyniri ve sudan geçirilmiş altı adet zeytin yiyebilirsiniz.. Yanında yeşil çay yada açık çay içebilirsiniz. Portakal suyu asla yok. Aralarda kuru kayısı ya da meyve kiraz ve muz yok. Karpuz seviyorsanız bir ay dilimi olabilir.

Protein hızlı kilo verelmesiniz sağlıyor. O yüzden tavuk balık ve yağsız kırmızı etle yapılmış tamamen yağsız köfte yiyorsunuz.. Yanında salata yağsız içinde mısır bezelye sos olmadan tüketebilirsiniz. Akşam öğlenin tekrarı yapıyorsunuz.ama akşam tabletleri yemekten önce aç karnına almayı unutmayın. Bu iki gün sürüyor sonraki iki gün öğlen aynı et ve salata akşam yağsız sebze ve salata yiyorsunuz.

Süreki aynı şekilde devam ediyorsunuz.Ben bu dietle gerçekten çok kolay başardım. Gece yatmadan önec meyve yiyebilir ve yağsız süt içebilirsiniz. Bol yeşil çay, Lipton form plus çay ve taze zencefil çayı içtim. Taze zencefil limonla kaynatılınca çok güzel oluyor. İçki almayın ve mümkünse bu dietel birlikte sigara kullanmayın. Bol su ve yeşil çay içtiğiniz için detoks yapmış olacaksınız. Ve asla bu dieti yaparkan ğfleyip püflemeyin kendinize sinirlenmeyin.

Ne kadar şişman ve çirkin olduğunuzu düşünmeyin.Hep moral verin kendinize başaracağınızı söyleyin. Şu kadar vermem lazım nefret ediyorum kendimden asla demeyin. Siz her halinizle çok ama çok özelsiniz sadece biraz özene ihtiyacınız var onu hissedin bir bebeğe nasıl bakarsanız öyle bakın kendinize sularınızı için ve hep nasıl görüneceğinizi canlandırın gözünüzde görün bakın hızla terkedecek yağlar sizi.

Yalnız değilsiniz. Sevgiyle kalın.

0 yorum: