Muzaffer Kuşhan Selülit Diyeti

Dr. Muzaffer Kuşhan selülitlerinden kurtulmak isteyen hanımlar için harika bir diyet reçetesi hazırladı. Siz de selülitlerinize elveda demek istiyorsanız işte size o selülit için diyet…

KAHVALTI (Her gün aynı)
2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim az yağlı tuzsuz peynir , Domates, salatalık , Taze sıkma sulandırılmış domates, portakal veya greyfurt suyu, ıhlamur, adaçayı ya da sarı çay. Az miktarda suni tatlandırıcı kullanabilirsiniz.

PAZARTESİ

Öğle: 200 gr. yoğurt, 250 gr. meyve

Akşam: 100 gr. tavuk ızgara (yağsız), bol yeşil salata (az zeytinyağlı, limonlu).

SALI

Öğle: 200 gr. yoğurt. 250 gr. meyve.

Akşam: 100 gr. yağsız tavuk ya da dana eti ile hazırlanmış taze fasulye (250 gr.). Az sıvı yağ ile pişirilecek. Salata sınırsız (limonlu ve az zeytinyağlı).

ÇARŞAMBA

Öğle: Yarım kilo meyve.

Akşam: 100 gr. yağsız tavuk eti ya da dana kıymalı semizotu (250 gr.). Az sıvı yağ ile pişirilecek. Çoban salata (limonlu, az zeytinyağlı).

PERŞEMBE

Öğle: Yarım kilo meyve.

Akşam: 100 gr. yağsız tavuk ya da dana etli türlü. Az savı yağ ile pişirilecek. Karışık salata (limonlu, az zeytinyağlı).

CUMA

Öğle: 4 ceviz içi, 100 gr. tuzsuz çökelekli (lor), sınırsız karışık salata (limonlu). Ceviz ya da çökelek yerine yağsız ton balığı da olabilir.

Akşam: Tavuk ya da balık ızgara, karışık salata (limon ve az zeytinyağı ile).

CUMARTESİ

Öğle: 4 ceviz içi ve az yağlı tuzsuz lor peynirli karışık salata (limon ve 1 kaşık zeytinyağı ile hazırlanacak).

Akşam: Tavuk ya da balık ızgara, karışık salata (limon ve 1 kaşık zeytinyağı ile hazırlanacak). İsteğe bağlı olarak 2 kadeh tatlı olmayan şarap.

PAZAR

Öğle: 50 gr. tuzsuz beyaz peynir, 150 gr. mantar ya da 2 yumurtadan hazırlanmış omlet, yanında bol miktarda karışık salata.

Akşam: Çiğ domatesli biberli, kepekli makarnadan salata, üzerine yoğurt. (Makarna haşlanmadan önce bir su bardağı olacak).

Dr. Muzaffer Kuşhan

0 yorum: