İkballe Şifalı Bitkiler

İkballe şifalı bitkiler programında şifalı bitkiler ve şifalı yemek tariflerinin ne kadar yararlı olduğunu ve bizlerinden çok yakından tanıdığı gibi ünlü doktorumuz sayın ömer coşkun ikbal gürpınarın sunduğu ikballe şifalı bitkiler programına sürekli ve her zaman konuk olmaktadır.




İkballe şifalı bitkilerin konusu doğada bulunan bitkilerin faydaları hakkında bilgiler veren doktor ömer coşkun beyle bir çok hastalığın tedevisinde kullanılacak bitkilerlin yanı sıra bizlerinde evde hazırlayabileceğiniz cilt bakımları, şifalı bitkiler, egzersiz hareketleri, zayıflama ve insan sağlığının doğadan geldiğini ve sırları anlatılıyor.



Şifalı tarifler, şifalı reçeteler, beden ve ruh sağlığını gençleştiren formüller, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı yemekler. Bu programın konusu şifalı yemekler yapmanın ve şifalı yemeklerle beslenmenin püf noktaları bu programda.



Şifalı yemeklerde ikbal gürpınar her gün lezzetle sağlığı ekranda buluşturacak. Uzman konukların stüdyoda ağırlanacağı ikballe şifalı yemeklerde programında her gün birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler canlı yayında hazırlanırken, uzman konuklar da sağlıklı yaşama dair reçetelerini biz izleyenlere sunacaklardır.



Bay ve bayanlar lütfen ekran başına ilk kez lezzetle sağlık konuları bu programda buluşuyor. Beden ve ruhu gençleştiren formüllerle mutfakta tencereler kaynıyor, kepçeler doluyor. Doyurucu, lezzetli ve şifalı yemekler her gün uzman konukların katıldığı şifalı yemekler programında yapılacaktır.



Mevsiminde hangi sebze hangi usulde nasıl pişirilip, nasıl sunulur? Şifalı yemek yapmanın ve şifalı yemek yemenin püf noktaları, sağlıklı yaşama ve sağlıklı beslenmeye dair her şey ikbal gürpınarın sunumuyla şifalı yemeklerde olacaktır.

0 yorum: