Lipolite Zayıflamanın Yeni Yolu


Kilo ve selülitten kurtulmanın yeni yollarından biri olan 'lipolite' liposuction'a rakip gösteriliyor. Kısa sürede formuna kavuşmak isteyenler için iyi bir seçenek olabilir.

Uzman Doktor Ayşegül Demirağ, lipolite ile ilgili ilgili soruları yanıtladı:


"Lipolite" sisteminin özelliği nedir?
"Lipolite" dünyada incelme ve selülitlerden arınma konusunda şu sıralar oldukça dikkat çeken bir sistem. Orta deriye uygulanan özel preparatlar ve mikro-enjeksiyonlar ile kısa sürede inceltip, selülitlerden arındırıyor. Liposuction'a alternatif bir teknik olarak tanımlanan bu yöntem, herhangi bir cerrahi işleme maruz kalmadan, fazla yağlardan, selülitlerden kolayca kurtulmayı ve vücudu yeniden şekle sokmayı sağlıyor. "Lipolite" ile bölgesel yağ problemi, selülit ve cilt gevşemelerinden cerrahi bir müdahale olmadan kurtulmak mümkün. Cerrahi olmayan bir liposuction ve selülit programı olan bu yöntem son 15 yılın en önemli gelişmelerinden biri olarak tanımlanıyor.

Kimler bu yöntemle zayıflayabilir?
Selülit ve lokal yağlanma problemi olan kişilere uygulanıyor. Aynı zamanda vücutta ödem ile bacak içlerinde ve karın bölgesinde gevşeme problemi yaşayanlar da bu yöntemi rahatlıkla kullanabiliyor.

Hangi sağlık problemleri durumunda "Lipolite" kullanılamaz?
Kalp ve şeker hastaları, anne adayları ile emziren annelere bu sistemi önermiyoruz.

Bu yöntemle ne kadar zamanda incelme ve selülitlerden kurtulma görülebilir?
Program ile 8 haftada etkili sonuçlar almanız mümkün. Hatta sorunun tamamıyla giderildiğini birçok vakada gözledik. Ayrıca 8 haftalık kür bittikten sonraki 2-3 aylık dönemde de incelme devam ediyor. Ancak kürü uygulayan kişilerin aynı zamanda beslenmelerine de dikkat etmeleri gerekiyor.

0 yorum: