FORMULA 7 ENDER SARAÇ'IN MUCİZE HAPI

Uz.Dr. Ender SARAÇ - Kilo kontrolü fiziksel ve psikolojik sağlığımız için dikkat etmemiz gereken en temel unsurlardandır. Birçok hastalığın temelinde kilo düzensizlikleri temel rol oynamaktadır. Gelişen hayat tarzları beslenme alışkanlıklarının değişmesi ve fiziksel aktivitenin azalması neticesiyle kilo kontrolü gittikçe zorlaşmaktadır. Kilo kontrolü için temel olarak beslenme düzeni ve spor vazgeçilmez unsurlardır. Bu unsurların yanı sıra çeşitli takviyelerle kilo kontrolü desteklenebilmektedir. Formula 7 kilo kontrolü konusunda uzun zamandır kullanılan doğal 7 etken maddenin dengeli bir bileşimidir.

FORMULA 7 ENDER SARAÇ'IN MUCİZE HAPIFormula 7, metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandıran,açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına, şeker seviyelerinin düzenlenmesine, daha iyi bir sindirime ve kilo kaybı sırasında yaşanan yorgunluk ve isteksizlik şikayetlerinin azaltılmasına yardımcı doğal ve güvenli bir destektir.

Formula 7 içerisindeki Tere tohumu, Funda Yaprağı, Zencefil, Yeşil Çay, Chromium GTF, Coenzyme Q10 ve L-Carnitine ile benzersiz bir formüle sahiptir. 7 etken maddenin bir arada tüketimi sinerjik etki göstererek kolay ve hızlı kilo vermeye yardımcı olur.

Formula 7 içerisindeki:

Tere Tohumu: Metabolizmayı canlandırır. Tiroidi tembel FORMULA 7kişilerde daha verimli çalışmaya yardımcı olur.
Funda Yaprağı: Zayıflamaya ve yağların vücut tarafından daha iyi yakımına yardımcı olur. Açlığın bastırılmasında yardımcıdır.
Zencefil: Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı olur. Bünyeyi kuvvetlendirir. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskini azalmaya yardımcıdır.
Yeşil Çay: Güçlü bir antioksidandır. Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi yardımcı olur. Bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarak sindirime yardımcı olur.
Krom GTF: Kromyumun, bazen glikoz tolerans faktörü (GTF) olarak adlandırılan biyolojik etken formu doğal olarak ortaya çıkar. Bu sebeple daha yüksek oranda fayda sağlar. İnsülin faaliyetinin etkisini arttırarak karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde etkili olan bir esansiyel eser mineral olarak genel kabul görmüştür. Pankreasın kan şekeri seviyesinin dengelenmesine yardımcıdır. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına yardımcı olur.
Co-Enzyme Q10: Zayıflarken sağlığı korumaya yardımcı güçlü bir antioksidandır. 21. yy.’ın en önemli şifalı maddelerinden biri olarak kabul edilir. Kalp damar sağlığını ve kansere karşı korumaya yardımcı olur. Enerji metabolizmasını canlandırarak kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemine karşı yardımcı olur.
L-Carnitine: Yağ asitlerini yakılmak üzere hücrelere taşır. Vücutta depolanmış yağların yakımını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özelikle diyetle beraber yapılacak egzersizden daha iyi sonuç almaya yardımcı olur. Eksikliğinde vücutta yap yakımı ve enerji üretimi azalacaktır.

KULLANIMI :
Günde iki kez yemeklerden yarım saat önce ılık suyla 1 kapsül veya doktor tavsiyesine göre kullanılması önerilir.

0 yorum: