Neden Zayıflayamıyorum (Kilo veremiyorum)

Sürekli yaz aylarında diyet yapmak isteği yaz mevsiminin yaklaşmasıyla diyet zamanı geldi diyenlerdenmisiniz? Kış mevsiminde kontrolsüzce beslenmenizden sizlere miras kalan fazla kiloları vermek istiyorsunuz bu yüzden uyguladığınız şok diyetler sizleri ne kadar zayıflatacak veya sağlığınızdan neler alıp götürecek? Öncelikle kilo vermeye başlamadan kendinize koyacağınız hedef ulaşılabilir olmalı asla veremeyeceğiniz kadar kilo vermeyi amaçlayarak diyet yapmamalısınız, ayrıca çevrenizden duyduğunuz mücize diyet çeşitlerine asla kanmamalısınız. Yağlarınızı kaybetmek yerine kaslarınızı kaybederek bir çok sağlkı sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kilo verme diyetleri sağlkılı kilo vermenin yanında beslenme düzeninizi bozmayarak sizleri daha kaliteli bir beslenme tarzı edinmeniz için yararlı olacaktır.

Diyet yapmalarına rağmen zayıflayamamanın nedenleri arasında önde geleni uyguladığınız diyet proğramının sizin bünyenize uygun olmadığı gerçeğidir. Eğer diyet listeniz uzmanlar tarafından hazırlandı ise endişe etmenize gerek yok.

0 yorum: