Gelesis hapı tok tutuyor

Amerikalı bilim adamları Gelesis adında yeni bir hap geliştirdi.Gelesis hapını yutan kişiye tokluk hissi veriyor, bu hap sayesinde zayıflamada çok önemli bir gelişme olması bekleniyor, bu hap sayesinde yeme hissi azalıcak böylece zayıflamanız kolaylaşıcak !

Boston’da bulunan Gelesis şirketi obezite ve kilo vermek isteyenler için oluşturduğu zayıflama hapı bilimsel araştırmalar sonucunda geliştirildi.Gelesis ekibi obezite araştırma, obezite hakkında dünyanın en iyi uzmanlarını barındırıyor.

Nisan ayının 22sinde medikal toknoloji firmaBu ürün tamamen gıdalardan oluşuyor.Gelesis hapını yutulduktan sonra içindeki bileşenler sayesinde adeta bir sünger gibi midemizde şişiyor, buda midemizi kaplıyor.Bu nedenle tokluk hissine neden oluyor, yeme isteğide azalıyor buda zayıflamanıza yardımcı oluyor.

Gelesis obezite ve tokluk için geliştirdiği hapını tanıttı.Zayıflamak isteyenlerin bu hapa büyük ilgi gösterileceği tahmin ediliyor.Yapılan testler sonucunda Gelesis’in sadece tokluk hissi vermediği yemek sonrasında vücudu olumlu etkilediğini gösterdi.

Doymanın temel mekanizmalarını keşfeden firmada birçok bilimsel araştırma yapan obezite konusunda uzman kişi bulunuyor

Ayrıca dünyada birçok bilim adamınında desteğini almayı bekliyorlar, bu ilacın çok iyi yerlere geleceği düşünülüyor.Gelesis hapı tam 15 yıl süren araştırmalar sonunda icat edildi.

Bizim düşüncemiz ise ;
Ülkemizde birçok zayıflattığını iddia eden, yan etkisi yok denilen ürün satılıyor, bu ürünleri alanlar önce kilo verdikleri için mutlu oluyorlar.Daha sonra ise bu ilacların yan etkileri ile karşılaşıyorlar ve çok şaşırıyorlar, şaşırılmaması gerekiliyor çünkü hiçbirşey yapmadan sizi zayıflatan bir zayıflama ürünü yoktur bunlara kanmayınız.Bu zayıflama ürünlerinin yapılmasının nedeni bu üreticilerin tamamen kendilerini zengin etme çabasıdır, lütfen bunlara alet olmayınız.
Ama bunların yanısıra birçok zayıflama desteği ürünler, besleyici ürünler bulunmaktadır, bunlar ise sizi zinde tutmanın yanısıra kilo vermenizi sağlıyor, bu nedenle zayıflama ürünlerini alırken dikkatli olmalıyız.
Gelesis adlı hapa gelince, bu hap önümüzdeki yıllarda bize göre dünyada yaygın olarak kullanılan bir hap haline gelicek, çünkü bu hap tamamen yan etkisi olmayan size ne işe yaradığını detaylı olarak açıklayan bir hap, sizi zayıflatmıyor sadece kandırarak yemek yeme hissinizi azaltıyor :)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mrh. gelesis zayıflama kapsülü türkiyede satılıyormu?