Seksi görünmek için ne giymeli

Kendinizi seksi hissettiğini zaman karşınızdakine seksi görünürsünüz. Seksi olmak seksi görünmek için neler yapabilirsiniz? Pudra.com, işinizi kolaylaştırmak için ‘şehvet çeyiziniz’de bulunması gerekenleri listeledi:

Dantel iç çamaşırı
Dantel, beyaz bir elbisede nasıl masum gözükürse, siyah bir iç çamaşırında da o kadar tehlikeli görünür. Siyah veya kırmızı dantelli bir iç çamaşırı, gecelik veya jartiyer dolabınızda mutlaka bulunmalı.

Şeytan stiletto giyer
Ayaklar, bilekler seksi görünümün temel noktasıdır. Hele ki bu ayaklar bir de kırmızı ve ince topuklu bir stiletto’nun içindeyse… Ortamı daha da ateşlendirmek isterseniz partnerinize bir kural koyun: bu gece stiletto’lar ayaklardan çıkmasın!

Kırmızı oje
El ve ayaklar genelde erkeklerin ilk baktığı noktalardır. Her zaman bakımlı olmalarının yanı sıra, şehvetli gecelere hazırlık yaptığınızda da oje tercihinize dikkat edin. Buram buram tutku kokan kırmızı bizim size önerimiz.

Seksiliğin sembolü jartiyer
Jartiyer kesinlikle seksiliğin ve dişiliğin sembolü. Özellikle siyah dantelli bir jartiyer seçerseniz onu çılgına çevirebilirsiniz. Hatta şöyle bir oyun oynayın. Gece boyunca jartiyerinizi onun görmemesini sağlayın ve yatağa girmek üzereyken sürprizinizi yapın!


Parfümünüzle provoke edin
Adı üstünde Agent Provocateur… Baştan çıkarıcı bu seksi parfümün tanıtımındaki şu cümleleri aynen iletiyoruz, başka da bir şey demiyoruz: “Çıplak teninize değen tül gibi hafif bir okşama, dağınık çarşafların arasından esen meltem, şiddetle parçalanmış narin bir kumaş gibi.”


Saten nevresim
Kimi insan huylansa da emin olun satenin erkeğin tenine değmesi bile onu etkilemeye yeter. Bir de saten nevresimlerin içinde geçen bir geceyi düşünün o zaman…

Siyahların gücü
Siyah mini bir elbise, siyah iç çamaşırı, siyah bir gecelik, siyah bikini, siyah topuklu ayakkabı… Özetle siyah! Siyah nerede olursa olsun seksi bir hava estirir.

Buğulu bakışlar
Seksi bakışlara sahip olmanın sırrı siyah bir eyeliner’den geçer, unutmayın. Gözünüze bu buğulu makyajı uyguladığınızda, aynaya bir bakın. Fazla söze gerek yok…

Ruju onun karşısında sürün
Kuşkusuz her filmin ‘seksi’ sahneleri yaklaştığında kadın kahramanın eylemidir bu. Dudaklarınıza kıpkırmızı bir ruj sürerken, tüm dikkati oraya çeker ve karşınızdaki erkeğin başını döndürebilirsiniz.

Leopar desen
Bir iç çamaşırı, bir bikini veya askılı bir gecelik. Eğer leopar veya zebra desenlerine sahipse “Ben seksiyim” anlamına gelir. Ayrıca bunları giydiğinizde siz de kendinizi daha seksi hissedersiniz.

0 yorum: