Biominera

Biominera biz bayanların hayatına giren yepyeni bir güzellik ürünü. Biominera aslında bir ürünün kendi adı değil sadece bir marka. Esasında ismi termo aktif  yağ kompleksi.

Biominera termo aktif yağ kompleksi olarak tanımlanan bu krem geçen gün tv programında tanıtılırken ilgimi çekmişti ve dikkatlice tanıtımı izledim. Her tanıtım gibi biominera termo aktif yağ kompleksi de ballı ballı anlatıldı ve çok işe yaradığı üzerine basıla basıla vurgulandı.

Termo yağ kompleksi ve ölü deniz tuzu özellikle vücudunda deformasyon bulunan kadınlar için biçilmiş kaftan olarak sunulmakta.

Her türlü cilt kusuruna iyi geldiği de iddia ediliyor bu ürünün. Ürünün kendi sitesindeki açıklamaya göre biominera thermo aktif yağ kompleksi içerisinde biominera thermo yağ kompleksi bulunan çok değerli bitki özleri ve özel thermo yağ kompleksi uygulandığı bölgede deri altında ısı etkisi yaratarak birikmiş ve depolanmış yağları süratli bir şekilde parçalayarak eritir.

Aynı zamanda bir yağ hücresi olduğu için selülitlerde de gözle görülür bir düzelme sağlar. Özellikler karın, kalça ve bel bölgesindeki depolanmış olan yağ ve selülit hücrelerinin boşaltılmasını sağlar. Biominera termo aktif yağ kompleksi kuru ve temiz cilde uygulanır.

Korse şeklindeki kıyafetlerin yağ üzerindeki etkisi nedir?

Biominera thermo aktif yağın etkisini kat kat arttırmak için özel thermo aktif giysilerilerimiz bulunuyor. Bu giysiler vücut ısısını yükselterek kapladığı bölgede yüksek kan dolaşımını sağlıyor ve böylelikle de yağların parçalanması destekleniyor.

Kişi bu kıyafeti ne kadar süre üzerinde taşımalı?

Biominera termo aktif ürünler tedavi süresince, günde 3-6 saat arası kişinin üzerinde taşınır. Hepsi bu kadar kolay ve pratiktir. Bu şekilde uygulandığında zayıflama garantisi % 100′dür.

Ne kadar sürede kaç cm incelme gerçekleşiyor?

Biominera thermo aktif yağ kompleksi her hafta ortalama bir beden incelterek zayıflatır. Bu da 5 ila 10 cm. arasında değişen bir incelmedir.

Soru; Son günlerde ismini sıkça duyduğumuz Biominera adlı zayıflatıcı kremin güvenliğiyle ilgili (sağlığıma şimdi ya da ileride zarar verir mi? endişelerim var. Bu konuyu benim için araştırmanızı rica eder hizmetleriniz den ötürü size çok teşekkür ederim.

Cevap; Bahsettiğiniz maddenin tam içeriği belli değil, etki mekanizması olarak söylenen ve bunun satışının yapıldığı sitelerde ciddi tutarsızlıklar var. ingilizce kaynaklarda ise hiç rastlamadım.

Birçok bitki maddesinin içinde var olduğu söyleniyor. Deri altındaki yağın erimesi ile su buharı gibi uçmas söz konsuu olamaz. Bunlarda sonuçta karaciğer yoluyla metabolize olmak zorunda . Gerçketen söylediğini yapıyorsa yağ eriyorsa bunlar bir şekilde karaciğere yönleneceklerdir. Haraciğere aşırı yağ yükü ise hepatite yol açabilir. Tüm bunlarla ilgili hiçbir tibbi yayın satanlarcada kaynak olarak gösterilemiyor.

Dolayısıyla olumlu bir şey söylememe şu an mümkün değildir. Bu ve benzeri bir çok zayıflama ürünü sonuçta gıda takviyesi adı altınada yani ilaç statüsünde olmadan izin alarak satıştalar.

Sağlıcakla

0 yorum: