Selülitlerden Lazerli Tedavi Yöntemiyle Kurtulabilirsiniz.

Selülit genetik, hormonal sebeplerle deri ve deri altı dokusundaki dolaşım bozukluğu sonucu bu dokularda ödem, elastik liflerin elastikiyet ve sıklığında bozulma sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır.

Başlangıçta fark edilebilen ilk bozukluk damar geçirgenliğindeki değişimdir. Dokular arasına sıvı sızması ödem olarak bilinen durumu oluşturur. Bu durum tedavi edilmezse deri sıkışarak gerginleşir esnekliğini yitirir. Bu durum deri altındaki yağ hücrelerinin ve liflerin gelişigüzel dizilimine şişlik ve yumrular oluşumuna sebep olur. Cildin portakal kabuğu tabiri kullanılan görünümü oluşur.


Selülit hangi bölgeleri en çok etkiler?

Kalça, bacaklar, büklüm yerleri, omuz ve kollar sıklıkla gözlenen bölgelerdir. Karın ve göğüslerde daha seyrek olarak rastlanmakadır.

Tedavide ne yapılmaktadır?

Tedavide başarıyı artırabilmek için birçok yöntem denenmiştir. Kremler, losyonlar, ultrason tedavisi, elektro-lipoliz, ozon tedavisi, mesoterapi, pressoterapi, liposuction, manuel masaj bu yöntemlerdendir. Daha başarılı ve az yan etkili yöntem arayışı lazerli selülit tedavisini ortaya çıkarmıştır. Lazerli selülit tedavisi bu alanda yeni bir buluş ve devrim niteliği taşımaktadır.kısa sürede ciddi pozitif sonuçlar alınmaktadır.

Lazerli selülit tedavisi nasıl olmaktadır?

Yaklaşık 3 yıl önce bulunmuş ve FDA onayı almış olan bu cihaz üç etkin mekanizma ile selülit tedavisi yapmaktadır.(TRI ACTİVE)

1. Lazer enerjisi kan dolaşımını düzenler ,elastik liflerin elastikiyetini artırır.
2. Masaj yoluyla derin dokularda dolaşım kolaylaşır, ritmik masaj sayesinde kollojeni aktifler, lenf drenajı yapar.
3. Soğutucu etki yağ dokusunun hacmini azaltarak ve ödemi çözücü etkiye katkıda bulunarak bu etkileri kuvvetlendirir.

Bu etkiler dokudaki biyolojik atıkların atılmasını ve dokunun oksijenlenmesini, bağ dokunun yeniden organizasyonunu sağlar. Bu sayede dokunun gerginliği ve elastikiyeti tekrar düzenlenir. Tüm vücudun forma girmesine yardımcı olur. Toplam olarak bakıldığında bu tedavi Antiaging etkisi yaratmaktadır.

Cilt tonusu artmakta cilt sıkılaşmakta, pürüzler giderilmekte, cildin kanlanması artmaktadır. Uygulama yapılan bölgelerde ve vücudun genelinde bir zayıflama ve toparlanma oluşmaktadır.

İşlem ağrısızdır. Vücudun her tarafına uygulanabilmektedir. Masaj yaptığı için seans sonrası rahatlamış ve kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Haftada 2-3 seans 1-1,5 ay süren bir tedavi ile oldukça başarılı sonuçlar edilmektedir. Bu tedaviden sonra ayda 1 seans idame (devam tedavisi) tedaviyi bir yıl boyunca önermekteyiz.

0 yorum: