Kolay Zayıflama Yolları

Düzenli kilo vermek için mucize yollar aramanıza gerek yok çok basit yöntemlerle zayıflayabilirsiniz. Hayatınızda bir kaç değişiklikle ve çok basit yöntemler uygulayarak kolayca kilo vererek zayıflayabilirsiniz. Size bir kaç yol göstermek gerekirse bunların en başında günlük olarak en az 10 bardak su içmeniz vücudunuzun metobolizmasını hızlandıracağı için çok kısa süreler içinde zayıflayabilirsiniz. Bilhassa yaz aylarında su sizin vazgeçilmez bir parçanız olması gerekmektedir. Çünkü su insana tokluk hissi verdiği gibi metobolizmanızıda hızlandırır. Bir bardak buz gibi suyun kalorisi sıfırın altında 60’tır.


Yazları biliyorsunuz ki vücut sıcaklığı artıyor ve sizde bir bardak soğuk su içince vücudunuz o soğuk suyu vücut sıcaklığına getirebilmek için tam olarak 60 kalori harcamaktadır. Yazları tam bir saat koşmak, beş bardak soğuk su içmeye eş değerdir. Yakacağınız kalori miktarı aynıdır. Bu zayıflama yöntemini yaz boyunca sürekli deneyiniz. Suyun hiç bir zaman vücuda zararı yoktur.

Ayrıca suyun dışında 5 öğünlük yeme alışkanlığı edininiz. Bu sayede de vücudunuz kendini tok hissedeceği için metabolizmanız hızlanacaktır.

0 yorum: