Bitkisel zayıflamanın avantajları

Ben 18 yaşında, 1.60 boyunda ve 60 kiloyum. En büyük sorunum çok hızlı bir şekilde kilo alıyor olmam. Yemememe rağmen kilo veremiyorum. Nasıl kilo verebilirim?

Herbalium Bitkisel Zayıflama Tozu ve Z-34 bitki özü damlasından oluşan setimizi kullanmanızı tavsiye ederiz. Herbalium bitkisel zayıflama tozu; tokluk hissi verir. Bağırsakları çalıştırır ama kesinlikle bozmaz. Vücuttan yağların atılmasını sağlar ve kilo veriminden sonra ödem oluşmasını engeller. Z-34 bitki özleri damlası vücutta biriken yağları parçalayıcı ve yakıcı özelliğe sahiptir. Ürünlerimizi düzenli kullanıp tatlı ve hamur işi ürünlerden mümkün olduğunca uzak durursanız sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkün olacaktır.

13 yaşındayım ve 60 kiloyum. Nasıl zayıflayabilirim?

Boyunuzu söylememişsiniz ama 1.65 boylarındaysanız 60 kilo sizin için fazla. Genç olduğunuz için, kolay kilo verebilirsiniz. Özellikle sebze ve meyve ağırlıklı beslenin. Gün içersinde aşırı tüketilen çay ve kahve şekersiz içilse bile metabolizmayı ağır çalıştırdığından kilo verimine engel olabiliyor. Bir de gençler çok fazla kola tüketiyorlar. Bu da kilo yapıyor. Kolayı tamamen bırakın. Bunların yerine ıhlamur, yeşil çay, kuşburnu vb. bitki çaylarını tüketilebilirsiniz.

0 yorum: