Çıplakken seksi görünmenin 10 yolu

Saten gibi bir ten, belirgin kıvrımlar, ıslak saçlar, loş bir ışık, baş döndürücü bir koku, bakımlı el-ayaklar, topuklu ayakkabılar… Ama herşeyden önce güzel ve seksi hissetmek! İşte çıplak vücudunuzu daha seksi göstermek için yapabileceğiniz 10 şey:

Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt
Pul pul dökülen kuru bir cilt veya yağlılıktan parlayan bir vücut pek de seksi gözükmez. Dolayısıyla hem yüzünüz, hem vücudunuz için sıkı bir cilt bakımı her zaman yapmanız gerekir. Düzenli olarak yaptığınız bakımlara ek olarak, cildinizi ölü hücrelerden arındıracak peeling bakımları kusursuz bir tene sahip olmanıza yarayacaktır. Bir de pürüzsüz cildinize ışıltı verici ürünler de uyguladığınızda çekiciliğinizin etkilerini göreceksiniz.

Seksi tende seksi kıvrımlar
Diyet yaparak ince bir vücuda sahip olmaya çalışmaktansa, vücudunuzun kıvrımlarının farkında olup onları belirginleştirmek sizi çok daha seksi kılacaktır. Örneğin bronzlaştırıcı ışıltılı bir pudrayı elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın. Veya bacaklarınıza muhteşem bir ten rengi kazandıracak kremler uygulayın. Bu konuda Sally Hansen’ın Bacak Makyajı spreylerini tavsiye ederim. Vücudunuzun kıvrımlarını bu şekilde ortaya çıkarmanız çok etkili olacak…

Perdelerin etkisi
İnanabiliyor musunuz? Bulunduğunuz ortamdaki perdeler bile görünüşünüzü etkileyebiliyor. Beyaz ve beyaz tonlarındaki perdelerdense, koyu ve canlı renklere sahip perdeler çok daha sıcak bir ortam yaratmakla kalmıyor, ten renginize ve vücudunuza da sıcak ve seksi bir görünüm kazandırıyor!

Kadın kokusu
Koku hayatımızı ciddi oranda yönlendiren duyulardan biridir. Teninize uygun doğru parfümü seçerek kokunuzla partnerinizin başını döndürebilirsiniz. Sizlere Coco Chanel’in “Öpülmek istediğiniz yeri parfümleyin” sözünü hatırlattıktan sonra seksi tepe notalarından bahsedelim. Alacağınız parfümün içeriğinde mutlaka mint veya sipre notalarının bulunmasına özen gösterin. Bunların yanı sıra baharatlı parfümler de çekiciliğinizi ikiye katlayacaktır.

Aksesuarlar
Çıplak olmak demek aksesuar kullanmayacağız anlamına gelmez. Tam tersine, kullanacağımız birkaç aksesuarla çıplaklığımızı daha da seksi hale dönüştürebiliriz. Örneğin yüksek topuklu bir ayakkabı bacakları olduğundan çok daha uzun ve seksi gösterir. Veya çıplak vücudunuza boynunuzdan dökülen bir inci kolye onu çılgına çevirebilir.

Loş ışık
Işıklandırma da perdeler gibi vücut görünüşümüzü ciddi oranda etkiler. Her zaman için aşırı aydınlatan florasan lambalar yerine soft bir aydınlık kazandıracak kısık ışıklar veya mumlar kullanın. Yumuşak ve loş bir aydınlatma hem ortamı ısıtacak, hem de vücudunuzu…

Hafif doymuş karın
İşte çıplakken güzel ve seksi görünmenin en önemli kuralı! Koca bir tabak makarnanın üstüne, soyunmasanız bile kıyafetlerinizin altından kendini gösteren o şişkin göbeği size bir hatırlatalım. Çıplakken ne kadar korkutucu görüneceğini tahmin edersiniz herhalde. Şehvetli bir geceyi aç karnına geçirmek de doğru değil tabi; ama hafif bir şeylerle karnınızı doyurmanız, karnınızın düz ve seksi görünmesini sağlayacaktır.

Eller, ayaklar
Ellerinizin ve ayaklarınızın her zaman bakımlı görünmesi en önemli konulardan biridir. Oje sürmediyseniz bile manikür ve pedikürünüz yapılmış olmalı. Eğer oje sürecekseniz de mutlaka siyah ve kırmızı gibi seksi renk seçeneklerini kullanmalısınız.

Islak saçlar
Saçlarınızın ıslak olması veya ıslak görünmesi her zaman seksidir. Bu nedenle saçlarınızı ıslak görünüm kazandıran saç ürünleriyle dalga dalga yapabilir, veya gerçekten ıslatıp açık saçlarınızı omuzlarınızın üstünden düşürebilirsiniz.

Kendine güven
Bu kural hariç hepsini uygulasanız bile, kendinizi seksi hissetmediğiniz takdirde uyguladığınız her şey boşa gider. Çünkü seksi görünmenin en önemli yolu seksi hissetmek, güzel görünmenin en önemli yolu kendine güvenmek…

0 yorum: