etkili kilo verme yöntemi

Beslenme kilo verme konusunda uzmanların hem fikir olduğu konular, kişilerin kilo verme konusunda uygulayıp kesin sonuç alabileceği gerçeklerdir. Sık olarak ama az miktarda yemek yemelisiniz gün içerisindeki yemek miktarının bir kısmı küçük ara öğünleri dağıtılarak planlama yapıldığında özellikle diyet listesi uygulayan kişilerin diyet proğrmı uygulamalarında sonuna kadar sağlıklı bir şekilde uygulamasını ve metabolizma hızını düşürmeden sağlıklı şekilde kilo vermesini sağlar. Yat yemeklerinden kaçınmak uyku düzeni diyet proğramının başarı anahtarları arasındadır.

Tahıl ürünlerini ihmal etmeden belirtüketmek gerekir ancak beyaz un beyz piriç ve makarna türlerine karşı dikkatli olunmali bunun yerine içeriğindeki bir takım öğeleri ayrıştırıldığından bizlere gereken yararı sağlayamayacaktır. İçerisindeki lifler alındığında tahıl ürünleri beklenen yararları yerine kabızlık başta olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarına yol açacaktır.
Kilo Vermek İçin Su İçin

Su tüketimi çok önemli özellikle toksinlerin vücudumuzdan atılması ve sağlıklı çalışan bir metabolizma için gün içerisinde belirli aralıklarla ortalama iki buçuk litre civarinda su tüketmek gerekir. Uzmanlar kişinin yeterli su tüketip tüketmediğinin idrar renginden anlaşılacağını söylüyor sıcak içecekleri midemizde soğuk olanalara oranla daha fazla kaldığını belirten uzmanlar sıcak içeceklen tokluk hissini daha uzun süre verdiğini söylüyor.

Kilo verme sorunu olanların süt ürünü tüketiminde az yağlı veye yağsız olan süt ürünlerini tercih etmeleri gerekir. Stresle başarılı bir şekilde mücadele edebilmek kilo verme ve genel sağlık açısından oldukça önemli bir etkendir.

0 yorum: