gerdek gecesi yaşananlar ve cinsel ilişki izle


İlk gece ilişkiye gireceksiniz diye bir gerekçe yok.Böyle bir zorunluluk hissetmeyin kendinizde. Genellikle erkekler ilk gece olsun, bitsin isterler. Ama siz bir kadınsanız ve istemiyorsanız partnerinizden anlayış göstermesini bekleyebilirsiniz.

Yine aynı şekilde bu erkekler için de geçerlidir. İlişkinin başarıyla sonuçlanmasını istiyorsanız ilk olarak ilişkiye hazır olmanız gerekir. Kendinizi hazır hissettiğinizde ise kafanızdaki tüm endişe ve korkuları silin. Ek olarak cinsel ilişki “hadi bu gece yapalım” şeklinde başlamaz ve sollanmaz.

Eğer gerçekten onu istiyorsanız ve hazırsanız partlerinizle liseli aşıklar modunda takılın. Ona ufak ufak aşk oyunları oynayın. Partnerinizi tahrik etmek için ön sevişme sırasında vucüdunu keşfetmeye çalışın. Uyarıldığı en hassas bölgeleri bulun.

Dokunarak veya dil darbeleriyle bu bölgeleri uyarın. Bu durum hem sizi hem de partnerinizi çıldırtacaktır.Bu ilişkideki amacınız partnerinizi yeterli derecede tatmin ve mutlu etmek olsun. Kendinizi ikinci plana atın.

Onu mutlu ettiğinizde sizde zevki doruk noktasında yaşayacaksınızdır zaten. Önsevişme ile iki tarafta ereksiyona uğradığında artık cinsel ilişki kaçınılmazdır. Korku ve endişelerinizin yersiz olduğunu böylece anlamış olursunuz..

Kaynak: gerdek gecesi yaşananlar ve cinsel ilişki izle

0 yorum: