İncelme gençliğin ciddi sorunu

Gelen sorulardan, kilo probleminin yarattığı bu ‘yan etki’yi de görüyoruz. Oysa, doğal yollarla zayıflamaya çalışmak, bunalımı da kendiliğinden çözecektir.” Bu düşünceleri savunan Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, kilo sorunu ve bitkisel incelme hakkında sizlerden gelen soruları yanıtladı.

Ben vejetaryen bir bayanım. Boyum 1.72, kilom 85. Karın bölgemden çok rahatsızım acilen kilo vermek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öncelikle kilo alan insanların sorunu doymama. O yüzden bitkisel zayıflamada tokluk hissinin sağlanması önemli. Üstelik şifalı bitkilerle zayıflama doğal dengeyi de koruyor. Bağırsakları çalıştırır ama kesinlikle bozmaz. Vücuttan yağların atılmasını sağlar ve kilo veriminden sonra ödem oluşmasını engeller.
Burada bir de devreye “bitki özü” giriyor. Bu öz, vücutta biriken yağları parçalayıcı ve yakıcı özelliğe sahip. Sonuç olarak diyoruz ki; doğal bitkilerle zayıflamaya beden de “doğal” olarak yanıt veriyor ve sizin bedeninizde sizin iradeniz dışı biriken ve kesinlikle doğal yapımızla uyum sağlamayan o yağları yakarak incelmenizi sağlıyor…

Ben 12 yaşındayım ve zayıflamak istiyorum ama annemler yaşımın küçük olduğunu düşünüyorlar. Diyet yapmama izin vermiyorlar. Sizce ne yapmalıyım?

Bizim ürünümüzü kullanmak için yaşın henüz küçük. ama şunu önereceğim: Öncelikle sağlıklı beslenmek şart. Aşırı yağlı ya da hamur işi ürünlerden mümkün olduğunca uzak durmalısın. Bol bol sebze ve meyve tüketmeye çalış. Muhakkak spor yapmanı tavsiye ederim. Günde 1- 2 saat bisiklete binmek bile çok faydalı olacaktır.

Benim boyum 1.57. Kilom da 47. Bölgesel fazlalıklarım var. (Bacak bölgesinde) Bu yüzden önerebileceğiniz bitkisel bir çözüm var mı?

Doğal masaj yağları piyasaya ilk çıktığı günden itibaren çok büyük rağbet görmektedir. Özellikle selülit ve bölgesel incelme sorunları için özel olarak hazırlanan masaj yağı 10-15 uygulamada çok iyi sonuçlar vermektedir. Bahsettiğimiz bitki özlerinden oluşan yağ masaj halinde sorunlu bölgeye uygulandığında, o bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağların parçalanmasını sağlıyor. Yapılan masajın da etkisiyle lenf kanalları ile vücuttan idrarla atılmasını sağlıyor. Saf bitki özlerinden oluşan bu yağ karışımı kullanarak yaklaşık 10 – 15 uygulamada selülit ve bölgesel incelme sorunlarından kurtulabilirsiniz.

Fazla yemek yemiyorum ve gitgide kilo alıyorum. Bunun nedenini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

Günlük harcadığımız enerjinin fazlasını yediğimiz zaman bu yakılamayan fazla kalori vücutta yağ olarak depolanmakta. Önce bunu unutmayalım! Bu nedenle en başta yapılması gereken harcadığımız enerji kadar besin almaktır.

0 yorum: