İncelmenin yolu şifalı bitkilerden geçer

Ben 13 yaşındayım. Kilom 52. Nasıl kilo verebilirim? Kilolarımdan çok rahatsızım. Lütfen bana bir çözüm önerin.

Merhaba, yaşınız çok genç. Kilo vermeniz kolay olur. Sadece irade gerekli. Boyunuzu bilmiyorum ama 52 kilo aslında çok normal. Az bir kilo vermek istiyorsanız, bitkisel ürünleri kullanabilirsiniz.

Merhabalar, ben 21 yaşında 1.67 boyunda 56 kiloyum. Yaklaşık 6 aydan bu yana kendi listemle 63 kilodan 56’ya düştüm. Fakat hedef kilom 55’ti. Ama artık hiçbir şey yemesem bile bu 1 kilo gitmiyor. Gün içinde sabahları klasik diyet listelerindeki gibi şekersiz yeşil çay domates, salatalık, 2 – 3 grisini; öğlen 80 gr’lık ton balığı, beyaz peynir, 3 grisini. Saat 3 gibi de 1 kase meyve salatası yiyorum. Akşam ise yemiyorum. Ben bu şekilde kilo verebildiğimi gördüm ve saat 6’dan sonra hiçbir şey yemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler…

Gayet iradelisiniz. Tebrik ederim. O sizin bedeninizi terk etmeyen bir kilo bedenin “açlık sendromu”na girmesi ile ilgili. Beden bazı zayıflama süreçlerinde “Eyvah kıtlık başladı” diye kendini korumaya alır ve zayıflamaya karşı direnir. Siz bu bir kilo için Herbalium’un zayıflama setinden yararlanabilirsiniz.

67 kilodan 61 kiloya düştüm. Yalnız hesaplamalarıma göre ideal kilom 54 olmalıymış. Benim sorunum göbek yağlarım. Nasıl çabuk kilo verebilirim? Çalışan bir bayanım. Düzensiz besleniyorum.

“İdeal kilo” dedikleri manken kilosudur. Manken kilosu ise cılız ve son derece zayıf görüntüdür. Yaşınızı yazmamışsınız. Ama bence o bir kilo için uğraşmayın. Sadece beslenmenize bir düzen getirmenizi öneririm.

Ben hamilelikten dolayı 30 kilo aldım. Hepsini vermem mümkün mü? Boyum 1.54 ama bir sorunum var. Yurtdışında, Japonya’da yaşıyorum. Ürünün buraya gelmesi mümkün mü? İlginize teşekkürler.

Bu zayıflama ürününü çok sayıda doğum yapmış bayan kullandı. Hepsi de olumlu sonuçlar aldı. Ürünümüzü yurt dışına gönderemiyoruz maalesef. Çünkü çok prosedürü var ve ulaşım açısından hayli masraflı oluyor… Size de Ancak Türkiye’deki bir yakınınız alarak ulaştırabilirse daha pratik olur.

Ben 31 yaşındayım. 65 kilo, 1.60 boyundayım. Midemde ülser var ve düşük tansiyonum kilo vermemde beni çok etkiliyor. Ne yapmam gerekiyor? Tuza dikkat etsem tansiyon düşüyor. Yediklerimden kıssam midem yoruluyor, ağrılarım başlıyor. Ne yapmam gerekiyor, bana yardım eder misiniz?

Geçmiş olsun. Normal yemek yemenize devam edin. Ama Ekmeği, hamur işini ve tatlıyı kesin. Ekmeği sadece bir veya iki dilim her öğünde yiyebilirsiniz. Tuzu kesmeyin. Bence sizin 5 kilo vermeniz yeterli. Bu da Herbalium’un ürünü ile gerçekleşir. Bu ürün sözünü ettiğiniz hastalıklar için bir sorun yaratmaz.

Zayıflamak için diyet listesi yok mu?

Maalesef biz diyet listesi vermiyoruz. Sadece üç beyazı (un tuz yağ) kesmenizi önerebiliriz.. Eğer sebze ve meyve ağırlıklı beslenirseniz, haftada iki kez de haşlanmış tavuk veya et yerseniz istediğiniz kiloya ulaşabilirisiniz.

Doğal yollardan nasıl kilo alabilirim, bana yardımcı olur musunuz? Kilom 47, boyum 1.63 yaşım 18…

Önce çok fazla çay, kahve, sigara kullanıyorsa mutlaka azaltmalı veya bırakmalı. Saf arı poleni, soya sütü (Çocuklar ve menopoz dönemindeki bayanlar için kalsiyum katkılı), iyi cins gerçek süzme bal, dut pekmezi, keçiboynuzu (Harnup) pekmezi, üzüm pekmezi, tahin, pirinç sütü ve yulaf sütü kullanmalı. Öte yandan, sağlıklı olarak kilo almak isteyen insanlar, düzenli olarak beslenmelidirler. Kahvaltıda yumurta, peynir gibi besinleri de tüketmelidirler. Beyaz ekmek yerine kepekli ekmek veya tam tahıl ekmeği tercih edilmelidir. Beyaz undan yapılmış ekmeğin besleyici değeri yok denecek kadar az. Halk arasında kepekli ekmek sanki bir zayıflama ürünüymüş gibi görünse de aslında vitamin içeriği yüksek olan bir besin. O nedenle kilo için ayçiçeği yemişi katılmış kepekli ekmek veya tahıl ekmeği kullanabilirsiniz.

Ben 18 yaşında, 1.88 boyunda 84 kilo biriyim. Vücudumun üst bölümünden hiçbir şikayetim yok. Sadece baldırlarım ve kalçam kilolu duruyor. Bu da kendimden biraz da olsa soğumama sebep oluyor. Giydiğim pantolonlar falan yakışmıyor. Ama bir body giyeyim çok güzel oluyor. Basenlerimi ve kalçamı eritmek için ne yapmalıyım. Bu sorunumu bir türlü çözemedim. Lütfen yardımınızı bekliyorum.

Genel diyetlerle aslında kaybettiğimiz yağ değil sudur. O nedenle yağları yakan uygulamalar yapmalısınız. Eğer genel bir kilo probleminiz varsa zayıflama setimizi kullanmanızı tavsiye ederim. Ama boyunuza göre çok fazla kilolu sayılmazsınız. Basen probleminiz için bisikletli zayıflama aletini kullanabilirsiniz. Ayrıca bizde bulunan ve bölgesel zayıflama için selülit masaj yağımızı kullanırsanız olumlu sonuçlar elde edersiniz.

Merhaba. Ben hashimato hastasıyım ve buna bağlı sindirin sistemi (kabızlık) gibi şikayetim de var. Yemesem de kilo veremiyorum. Bana özel bi diyet önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Maalesef bu durumlarda doktora gitmeniz ve onun verdiği diyeti yapmanız şart. Ben sadece ek olarak bizim zayıflama setimizi kullanmanızı öneririm.

0 yorum: