Mükemmel Seksin 4 Sırrı

Seks terapisti Georgia Foster ve Beverley Anne Foster şehvetinizi arttırmanın 4 sırrını bildiklerini iddia ediyor. Bu sırlar, ikilinin ‘The 4 Secrets Of Amazing Sex’ (Mükemmel Seksin 4 Sırrı) adlı kitaplarında yayınlandı. Kitabı yazarken seksin zihinsel yönü üzerinde durduklarını belirten uzmanlar, mükemmel bir seks için zihnin de bu olaya iştirak etmesi gerektiği üzerinde duruyorlar.

Harika bir seks için,

1.Sır: Baştan çıkarma

İlk sır, partnerinizle aranızdaki aşk ateşini nasıl devam ettireceğinize değiniyor. Çoğu insan seksi hissetmek için baştan çıkarılmaları gerektiği zannediyor. Bu tamamıyle yanlış! Arzuyu ilk olarak zihnimizde canlandırıyoruz. Sizi neyin heyecanlandırdığını bilmek sizin göreviniz. Bu nasıl hissettiğinizin farkına varmakla alakalı bir konu. Partnerinizin cinsel dürtülerinizi hemen ve kendi başına tetiklemesini beklemeyin. Sizde arzu yaratan şeyleri paylaşın ve baştan çıkmaya hazır olun...

2.Sır: Heyecan uyandıracak duyular

İkinci sır, tamamen 6 duyumuzla ilgili. Duyma, dokunma, koklama ve tat alma duyularını hatırlayarak, partneriniz ve sizin aranızdaki enerjiyi kavramaya çalışın. Yoğun yaşantımızda çoğu kez 6. hislerimize önem vermeyiz ya da onları görmezden geliriz. Fakat iyi bir cinsel hayata sahip olmak istiyorsak duyularımızı kullanmaya yeniden başlamalıyız. Çünkü onlar olmadan bir cinsel hayat çok donuk ve cansız olur.

3.Sır: Teslim olma

Üçüncü sır, kendinizi güvende hissettiğinizde, partnerinize teslim olmak. Birinci ve ikinci sırlar duyularınızı canlı kılar ve zihninizi, cinsel birleşme için hazırlar. Şimdi orada bulunmayı istediğinizi hissetmenize ihtiyacınız var. Böylece zihniniz, partnerinize bağlı olduğunuzu hissetmeye hazır olacak.

4.Yansıma

Son sır ise, partnerinizle yaşadığınız geçmiş deneyimleri hatırlayıp, bütün bunları tekrar yaşamayı istemekle ilgili. Eğlenceli ve güzel seks anılarınızı hatırlayın, geçmişi olumlu bakın...

0 yorum: