Zayıflama mevsiminde doğadan yardım alın

Merhaba, benim boyum 1.60 kilom 78 zayıflamak istiyorum ama zayıflayamıyorum. Spor da yaptım ama olmuyor. Doktora gittim bana metabolizmamın çok yavaş çalıştığını söyledi. Bunun için ‘yeşil çay iç’ dedi ama yeşil çay vücudumda ödem yaptı. Şiştim ben de bıraktım. Ne yapmalıyım?Yazılarınızda bir setten bahsediyorsunuz. Beni bu konuda bilgilendirir misiniz .. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Merhabalar Melek Hanım. Gün içersinde aşırı tüketilen çay ve kahve şekersiz içilse dahi metabolizmayı ağır çalıştırdığından kilo verimine engel olabiliyor. Buna da dikkat etmek gerekir. Yeşilçay yerine kuşburnu, ıhlamur vb.bitki çaylarını da tüketebilirsiniz.
Herbalium Bitkisel Zayıflama seti tokluk hissi verir. Bağırsakları Çalıştırır ama kesinlikle bozmaz. Vücuttan yağların atılmasını sağlar ve kilo veriminden sonra ödem oluşmasını engeller.

Merhaba yaşım 23. Ve 124 kiloyum. 1,65 boyundayım. Hormon bozukluğu yüzünden çok kiloluyum. Ne yapmalıyım ?

Şişmanlık bütün dünyada bir hastalık olarak kabul ediliyor. Önemsenmesi gereken bir ciddi bir sorun. Çünkü aşırı kilo kalp ve tansiyon gibi önemli hastalıklara neden oluyor.. Aynı zamanda şişmanlık, psikolojik çöküntülere de neden olan bir durum. Günlük harcadığımız enerjiden daha fazla alınan kalori, vücutta yağ olarak depolanıyor ve şişmanlıyoruz.. İnsan bedenindeki hormonsal düzensizlikler de kiloya neden olabiliyor. Öncelikle Hormon bozukluğu nedeniyle gördüğünüz bir tedavi veya kullandığınız ilaçlarınız varsa buna devam edin. Hormonal bozukluklar ya da troid gibi rahatsızlıkları olan insanlar metabolizmaları yavaş işlediğinden kilo vermeleri diğer insanlara oranla biraz daha yavaş. Yenilenlere dikkat etmek, günde en az 1 saat düzenli şekilde aktivite yapmak (Yürüyüş veya aerobik) ve bununla birlikte yan etkisi olmayan bitkisel ürünleri kullanırsanız sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkündür. 100 kg üzeri kişilerde ürünümüzü düzenli kullanarak ayda 8-9 kilo verdikleri gözlemlenmiştir.

0 yorum: