Bölgesel İncelme Hangi Bölgeler için Uygundur ?

Bölgesel incelme vücutta fazlalık hissettiğiniz tüm bölgeler için uygulanabilir.Vücut analiz yapıldıktan sonra yağlanmanın fazla olduğu bölgeler ne tür bir tedavi şekli uygulanacağına doktorunuz karar vermektedir.

Bölgesel incelme yöntemleri

Bölgesel incelme ve zayıflama için birçok yöntem ve cihaz vardır.Bunun yanı sıra tıbbi destek ile de sonuca ulaşılabilmektedir.Bu uygulamalardan en önemlileri karboksiterapi ve mezoterapidir.

Karboksiterapi

Karboksiterapi,Karbondioksit gazının deri altına enjekte edilerek dokudaki metabolizmanın hızlandırılması işlemine denir.Tedavi ; Hızlı,etkili,rahat ve cerrahi bir yöntem gerektirmeden yapılır.Karboksiterapi özellikle çatlak ve selülit tedavisinde ve bölgesel zayıflamada çok etkilidir.

Uygulama ile birlikte

* pH dengesi sağlanır.
* Yağ eritici bir etki olur
* Damar genişlemesi artar
* Kılcal damarda kan akışı hızlanır ve artar
* Doku yenilenmesi gerçeklenir
* Adele artışı sağlanır.

Tedavi bölgeleri nelerdir ?

* Basende
* Karında
* Kollarda
* Gögüslerde
* Doğum sonrası alınan fazla kiloların giderilmesi

Seans Süreleri

* Selülit için 8 seans
* Bölgesel zayıflama için 14 seans
* Çatlaklar için 8 seans

Karbondioksit vücudumuzda da bulunduğu için hiçbir yan etkisi ve alerji riski bulunmamaktadır.hastalar tedavi sonunda ayda 1 kez kontrol seanslarına alınarak kazanılan formun kaybedilmemesi sağlanır.

Mezoterapi

Mezoterapi,yağ yakımını artırma özelliği bulunduran 32 antioksidanın ve kök hücrelerin kombinasyonları ile yağ dokusuna enjekte edilmesi olayıdır.Bu enjekte olayından sonra fakirleşmiş yağ dokusuna olacak bir diyete cevap verme özelliği kazandırır.Mezoterapi,selülit ve cilt gençleştirme tedavilerinde seçkinlini uzun yıllardan beri korumaktadır.

Mezoterapi başka hangi Durumlarda Uygulanır?

* Selülit
* Saç Dökülmeleri
* Ergenlik ve Hamilelikte meydana gelen çatlaklar
* Yüz gençleştirme
* Yara İzlerinde

0 yorum: