York testiyle kilolara son verin

York testiyle kilolarınıza son verebilirsiniz. Evet yanlış duymadınız. York testi yapılması için size en yakın diyetisyene gidip, parmağınızdan kan aldırmanız yeterli, çıkan test sonuçlarına göre değerlendirmeler yapıldıktan sonra. Vücudunuzun hangi besinlere tepki verip vermediğini, hangi besinlerin size kilo alıp aldırmadığını öğrenebiliceksiniz, ve daha bilinçli bir diyet yapmış olacaksınız.

örneğin ; Her gün içtiğiniz 1 bardak çay bile, size zararı olabilirken, içmediğiniz kahvenin yararı olabilir. Beyaz et vücudunuzdaki yağ yaparken kırmızı et yapmıyabilir. Bunları öğrenmek için diyetisyen uzmanların kontrolünde bu teste girmeli, ve vücuduzun hangi besinlere tepki verip vermediğini öğrenmeli, ona göre diyeti uygulamalısınız. Bilinç altınızı bombardıman eden reklamlara, kimyasal ilaçlara saldırmak yerine bilinçli ve sağlıklı kilo verebilirsiniz. York testiyle size uygun besinleri öğrendikten sonra, uygulamaya geçerken 1 hafta gibi bir kısa sürede, faydasını ve yararını görmüş olacaksınız.

Vücudunuzun hangi besin değerlerine karşı tepki verdiğini testlerden geçmeden anlamanız imkansız. Son derece masum görüken bir besin türü, sizin asla kilo aldırmaz, bana yararı vardır dediğiniz besinler bile size problemler oluşturabilir. Sindirilmeyen besinler bağışıkık sisteminizi yavaşlatarak, metabolizmanızı yavaşlatır, ve kilo almaya başlar, şişmanlık belirtileri ortaya çıkarak, sağlığınızı tehdit edebilir.
York testini vücudunuzdan parmağınızdan kan alarak test yoluyla, hangi besinlere karşı duyarlı olup olmadığınızı anlamamıza yarayan bir test sürüdür.


Yok tersi ile hangi gıdalara karşı tepki verdiğiniz hemen, anında öğrenebilirsiniz. Gıda intoleransı, şişmanlık, migren, kilo verememe, nedeni bilinmeyen ödemler, cilt problemleri, gibi bir çok hastalığın sebepi vücudunuza tepki veren besinlerden oluşmaktadır. Ne tüketip tüketmemeniz gerektiğini öğrenmek için daha fazla beklemeye gerek yok, sağlık sitesi olarak sağlıklı yaşamın yollarını siz kullanıcılarımızı aktarmak, bizim görevimizdir.

York testini yaptırmış olan yaklaşık olarak 4000 hasta arasında yapılan kamoyu yoklamasında, hastaların % 95’i keşke daha önce böyle bi testi bize sunsalardı, bilinç altını bombardıman eden kimyasallarla vücudumuzu tehdit etmeseydik gibi cümleler kurarken. % 70’i bu test sonucunda kilo verdiğini söyledi.

Geri kalan kısım teşhis edilmiş gıdaları zamanla beslenme planları ek olarak ekledikleri için, uygulamayı, yani vücuduna tepki veren besinlerden vazgeçemediği için bu testi uyguladıktan sonra aynı hataları yapmaya devam ederek tekrar kilo aldıklarını belirtmişlerdir.

Not : York testini, yaptırabilmek için size yakın tesisatlı hastanelerle iletişime geçebilirsiniz, Diyetisyene yönlendirildikten sonra, parmağınızdan alınan kan numunesiyle, diyetisyenin size vereceği diyeti uygulayabilirsiniz.

0 yorum: