Toplumumuzda sağlıkla ilgili her şey ilaca bağlanır. İlaçlara karşı bağımlılığımız var. Boğazlarımız biraz ağrıyınca veya biraz öksürünce gelişi güzel bir antibiyotik alırız.
Bu antibiyotikler de balgamı söktürmez, vücuttan mikrobu çıkaramaz. Antibiyotikler zamanla vücutta bağışıklık sağlarlar ve etkileri kalmaz.
Bunların yerine bizim doğal antibiyotikler kullanmamız lazım.
Doğal antibiyotikler nedir?
Sarımsak, soğan doğal antibiyotiktir. Bunları çok fazla tüketmek lazımdır.
Özel reçete olarak tavsite ettiğimiz doğal antibiyotik tarifi :
Malzemeler:
* 1 baş sarımsak
* Yarım limon
* Yarım litre su
* Cam kavanoz
* ailüminyum folyo
Hazırlanışı: 500 CC (yarım litre) kaynatılmış soğumuş suyu cam bir kavanoza koyduktan sonra içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı rendeleyip, yarım limonu da kabuğu ile dilim dilim doğrayıp atın.
Kapağını kapattıktan sonra (alimünyum folyo ile sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden posasını alın.
Her kışa girerken bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız savunma mekanizmanız güçlü olur.
Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz.
Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir. Hiç bir yan etkisi de yoktur. Limonu hayatınızdan çıkartmayın.
Tarifimiz bir kişiliktir. Daha fazla su ve ölçüyle de yapabilirsiniz.
Ahmet Maranki Doğal antibiyotik tarifi
12 Mart 2010 Cuma | Gönderen yilmaz zaman: Cuma, Mart 12, 2010
Etiketler: Ahmet maranki
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder